Skip to main content

Manteniment Web Barcelona

El nostre servei de manteniment web per a empreses i professionals garanteix que el seu lloc web no sofrirà sorpreses desagradables, ens ocupem d'actualitzar la seva web amb els pegats de seguretat necessaris.

Instal·lem també les millores i actualitzacions de la seva CMS ja es tracti de Wordpress, Joomla Drupal o qualsevol un altre, perquè la seva web corporativa sempre tingui els últims avançaments.

Mantenimiento Web Barcelona

Manteniment Web amb còpies de seguretat segons la seva necessitat

Depenent del tipus de contingut d'una web i de l'assiduïtat de les seves publicacions les necessitats de manteniment web amb còpia de seguretat són diferents, en alguns casos poden bastar un parell de còpies setmanals, en unes altres la còpia diària és fonamental.

Sigui el que sigui el cas del seu web avaluem la seva necessitat i li donem una solució especifica per evitar-li esglais i perdudes d'informació.

Manteniment Web antivirus i neteja de la seva web inclosa en cas d'intrusió

Tenir un manteniment web que permeti que la web corporativa estigui convenientment actualitzada, és la millor garantia per evitar infeccions i intrusions.

Una web corporativa infectada per malware pot acabar danyant els ordinadors dels seus visitants i clients, no obstant això si s'acabés produint una infecció netejarem i restaurarem el seu web immediatament restaurant les seves seguretat i eliminant qualsevol fallada que hagi provocat la intrusió.

Mantenimiento Web en Barcelona Para empresas

Actualització de continguts del seu web
i les seves xarxes socials

Per a empreses que precisen un manteniment web de continguts

Manteniment web de blogs, notícies i seccions

Independentment de la temàtica del seu web, podem estudiar el seu producte o servei i realitzar publicacions periòdiques de les seves notícies, imatges o vídeos a fi de promoure la vitalitat del seu lloc i contribuir a la millorança del seu posicionament en Google.


Atregui des de les xarxes socials nous clients per a la seva empresa

Aprofitar el contingut de les webs corporatives per socialitzar en xarxes

Una correcta dinàmica de publicacions en Facebook, Twitter, Linkedin, Instagram etc,contribueix a generar des de les seves xarxes socials un trafico que visita el seu web hàbil de ser convertits en nous clients i en vetes dels seus serveis i productes.


Manteniment Web i actualització dels pegats de seguretat del seu web Worpress Joomla o Drupal

En l'actualitat les pàgines web dinàmiques basades en CMS com Wordpress, joomla!, Drupal, o les Tendes Online desenvolupades sobre Virtuemart, Woocommerce, Magento o Prestashop, funcionen igual que qualsevol programa d'ordinador i han de ser actualitzats periòdicament per evitar bretxes de seguretat i vulnerabilitats.

Una web sense actualitzar durant mesos es converteix en un perill per a l'empresa i per als visitants de la web corporativa.

Manteniment Web del seu servidor per tenir sempre al dia les seves versions de SQL, PHP, Apatxe

No solament cal realitzar un manteniment web dels llocs corporatius, els servidors on estan allotjades les webs poden tenir vulnerabilitats que han de ser actualitzades amb les últimes versions de PHP, Mysql, Apatxe, etc.

Ens encarreguem d'aquest manteniment des dels panells de control dels seus hostings a fi que la protecció del seu web sigui completa a tots els nivells.

Necessita consell sobre el seu manteniment Web
o el manteniment de la botiga Online?

☛ L'assessorem gratuïtament sobre el seu manteniment web!

Password Servicios Telemáticos Avanzados, S.L.

Legal

Contacti'ns

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
☎ 932430118
☎ 931627925

Segueix-nos