Skip to main content

creació i gestió de xarxes socials per a empreses

Gestió de xarxes socials Barcelona

Gestió de xarxes Socials per Empreses

La gestió de xarxes socials de les empreses és en l'actualitat un dels mètodes de publicitat més rendibles i econòmics, i un factor determinant del posicionament en cercadors

Com la gestió de xarxes socials ajudarà a la teva empresa, producte o servei?

Sens dubte una empresa segura dels seus productes i serveis que vol donar-los a conèixer massivament trobarà en la gestió de xarxes socials una eina imprescindible, però com ajudarà exactament la gestió de xarxes socials a la seva empresa?.

Baix estàs línies trobarà alguna de les claus principals.

  • Publicidad online: La creación y socialización de contenido de tu empresa a través de artículos de un blog, imágenes de tus productos o servicios, vídeos de vuestras instalaciones o procesos de fabricación, es actualmente el método de publicidad más asequible económicamente y fomenta el mensaje boca a boca social, aumentando la reputación online y el conocimiento de marca.
  • Augment de visites i increment de les vendes: La utilització del social mitja màrqueting, al costat de la socialització de continguts propis augmenta d'una manera important el tràfic dins de les xarxes socials de l'empresa, portant part d'aquest flux a la web corporativa on el visitant té un coneixement més extens del producte o servei de l'empresa i on amb major probabilitat podem aconseguir el contacte directe amb el client i el nostre objectiu final: la venda.
  • Fidelització del client: La gestió de xarxes socials com a canal directe i ràpid d'atenció al client és un altre element innovador d'aquest tipus d'estratègies de social mitjana. Els nostres comptes en xarxes socials es converteixen en la millor manera d'escoltar les opinions dels nostres clients i tenir feedback de primera mà amb ells.
  • Posicionament: Des de fa ja diversos anys un dels factors determinants del posicionament en cercadors (Google, Bing, etc) és la reputació Online, l'algorisme encarregat de determinar que pàgina i posició apareixerem en una cerca dóna cada dia major importància d'així com la generació de continguts propis, interessants i de qualitat.

Social Media
Community Manager
Barcelona

Necessita consell sobre la gestió de les seves xarxes socials?

☛ T'assessorem gratuïtament i sense compromís!

Password Servicios Telemáticos Avanzados, S.L.

Legal

Contacti'ns

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
☎ 932430118
☎ 931627925

Segueix-nos